Politiek vaak grote impact

Politiek heeft invloed op jouw hele leven. Soms merkbaar, soms geruisloos, maar vaak met grote impact. Bij elke verkiezing is jouw stem op de Gemeente Belang Kampen van grote invloed op het verschil dat wij kunnen maken in de politiek. Feit is dat jouw stem bij ons telt. Jij doet er toe.

 

In tegenstelling tot landelijke partijen die ook in de gemeenteraad actief zijn (b.v. GroenLinks, VVD of CDA) doen wij het op eigen kracht. Wij hebben geen koffiebus om met je in gesprek te gaan. Wij hebben geen landelijke partijkas waar wij wat geld kunnen pinnen voor de verkiezingen voor b.v. grote advertenties in dag- of weekbladen. Geen landelijke hotemetoot die een lezing komt opleuken. Wij doen met eigen middelen. En dat heeft ook wel weer zijn charmes. Maar jouw steun kunnen we goed gebruiken. Steun ons daarom niet alleen met je stem.


Word lid vanaf 1 euro

Wij zijn de allergoedkoopste politieke partij van Nederland. Door lid te worden steun je ons structureel. Hiermee kunnen wij onze mensen trainen en maken we samen de gemeentelijke politiek zichtbaar door duidelijk campagne te voeren. Dat doen we elke dag. Ook heb je invloed op de koers en keuzes van de partij. Kortom: jij maakt Gemeente Belang Kampen mede mogelijk. Download het formulier hiernaast.

 

 

 

Download
Lidmaatschapsformulier
Lidmaatschapformulier.docx
Microsoft Word document 157.5 KB


Word vriend

Ook kun je natuurlijk vriend worden van GBK. Hiermee ondersteun jij onze activiteiten door een financiële bijdrage.

Kortom: jij maakt Gemeente Belang Kampen dan mede mogelijk. Klik hiernaast om het aanmeldingsformulier op te halen.

 

 

 

Download
Formulier Vrienden van GBK
Vriend van GBK - formulier.docx
Microsoft Word document 156.7 KB


Eenmalige gift

Een goed zichtbare campagne is essentieel, maar ook duur. Wil je ook dat zoveel mogelijk mensen bereikt worden om te stemmen op de Gemeente Belang Kampen? Doe een eenmalige gift.

Kortom: jij maakt Gemeente Belang Kampen mede mogelijk. Download het formulier hiernaast.

 

 

 

Download
Formulier Donateur van GBK
Donateur - formulier.docx
Microsoft Word document 158.0 KB