GBKJongeren

Op deze pagina worden voortaan mededelingen gedaan inzake GKBJongeren; de jongeren afdeling van GBK. Voor en door jongeren.


GBKJongeren op Facebook!

Inmiddels zit GBKJongeren ook op Facebook! Deze is te bereiken via: https://www.facebook.com/GBKJongeren

 

Ook zijn ze per email te bereiken: GBKjongeren@gmail.com.

 

Sluit je ook aan! 


GBKJongeren op Insta!

Inmiddels zit GBKJongeren ook op het wereld wijde web! Ze hebben reeds een Instagram-pagina: https://www.instagram.com/gbkjongeren/ 

 

Ook zijn ze per email te bereiken: GBKjongeren@gmail.com.

 

De Facebook-pagina komt snel!

 

Sluit je ook aan! 


Officiële aftrap GBK Jongeren

Zondag 27 februari jl. was de officiële aftrap van GBK Jongeren. De jongerenafdeling van het GBK (reeds door sommigen verbasterd tot GBKJ) heeft een vliegende start gemaakt. Er is een vast kernteam van jongeren samengesteld die steeds met andere jongeren in gesprek staat. Er zijn punten besproken zoals recreatie, uitgaan, sport, verenigingen, bijbaantje, stadsstranden en woningen voor jongeren. Niet over jongeren praten maar mét jongeren. Sterker nog; ze zijn creatief, denken in mogelijkheden in plaats van grenzen en doen concreet voorstellen.

 

De volgende vergadering is op een zaterdagmiddag, voorzien van een hapje en een drankje! Er komen eigen mediakanalen op FB, Insta en TikTok. Iedereen heeft daar veel zin in! Tot dan en een goede week!